Новости

10. Јануар 2018.

Ротари клуб Шабац трaдиционално дарује прворођене бебе на Божић. Тако је било и ове године и приликом посете породилишту на други дан празника, представници клуба уручили су поклоне мајкама...09. Јануар 2018.

Удружење жена „Љиљан“ из Шапца поклонило је 2 модерна тв апарта Служби гиникологије и акушерства. Телевизори су постављени у обе сале за обедовање и боравак, тако да ће пацијенткиње и породиље...09. Јануар 2018.

Свештеници Илија Митрић и Живорад Селенић испред црквене хуманитарне фондације ,,Милостиви Самарјанин“, на Бадњи дан даривали су све малишане који божићне празнике проводе на лечењу у болници.

У...04. Јануар 2018.

 „Акса“ - један од водећих специјализованих ланаца беби и дечје опреме у Србији, годинама уназад дарује прворођене бебе у градовима где поседује своје малопродајне објекте. Тако је у...29. Децембар 2017.

Компанија „Тифани“ из Чачка динирала нашем за породилишту 106 спаваћица наменски дизајнираним за породиље и 59 горњих делова радних униформи за бабице. Донација је реализован је посредством...Службе